"INGA APOR JESPER!!!"

Denna meningen symboliserar min dag.. Jag och en klasskamrat har varit och kikat på växer som är typiska här i Sverige. Och vad passar då inte bättre än att kika in utställningen som universeum har?? Vi har även fritt inträde hela denna terminen. Sagt och gjort, vi kom dit, kikade på växterna, lyssnade på en genomgång om deras hajar och sprang runt bland ormarna.  Jag har världens fobi för apor och jag vägrade att gå igenom regnskogen haha. 
 
Nu är jag hemma igen och är helt slut.. Vi hade en föreläsning från 9-12 och sedan käkade vi då lunch innan vi drog oss bort mot korsvägen. På föreläsningen fick vi lite bakgrundsinfo om den biologiska mångfalden och massa olika blommor och hur de sprider sig etc. Det var en jättebra föreläsare men efter ett tag så orkar man helt enkelt inte lyssna mer (så är det alltid). 
 
Ikväll blir det plugg och matlagningen antagligen. Jag skulle eventuellt gått ut och kastat lite sopor också men jag kom på att det kanske är bättre att kasta det på återvinningscentralen så att jag slipper trycka in plastlådor här. Men vi får se! Det går till en gräns hur mycket skit som får plats i hallen.
 
 
 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

23/04/18

En riktigt mysig dag...!!! 
 
Idag träffade jag en kompis som jag har inte har träffat på ett tag. Vi tog en lunch ute och sen åkte vi hem till henne för lite tjejsnack och försökte prata om det senaste halvåret som flugit förbi. Jag har varit ledig från skolan idag så jag har faktiskt inte pluggat någonting ikväll efter att hon körde hem mig :) Jag tänkte först göra det men jag valde att börja tömma bokhyllan istället så att renoveringen inte står helt still igen. Det är verkligen så att man inte har ork ibland... Och det syns ganska tydligt när saker och ting inte blir gjorda (större projekt).
 
Nu väntar jag på att min man ska komma hem med veckans handling och en ny grönsakslåda till kylen. Jag råkade göra sönder den dag 1... Hoppsan. 
Jag fick också bekräftat från min chef att jag får sommarjobb under första perioden, hoppas bara att jag fick den avdelningen som jag ville också.. Men den dagen den sorgen! Det är bara 1 månad, det går fort ^^
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

20/04/18

Precis som inför alla examinationsdagar så har jag svårt för att sova.. vilket är gaaaanska dåligt då tentor kräver en del av hjärnan. Sedan brukar jag alltid gå hem för att sova men det kan jag ju inte idag för jag har två uppsatser att skriva färdigt och skicka in! Wuhu! Kul dag det ska bli!! 

Men det vankas helg 👍🏻 imorgon ska jag och sambon hitta på roligheter, vi ska gå på vin- och delikatess mässan! Det ska bli riktigt kul men också lite välbehövligt med egentid utanför en kaosartad lägenhet som vi renoverar. 

Jag ska dra mig mot universitetet om en stund tänkte jag. Som jag brukar säga när folk frågar varför jag alltid är på skolan när de öppnar: mina bussar är så fulla efter kl 7 att de spottar ut folk när dörrarna öppnas. Så det bästa är att åka innan kl 07 och inte en minut efter haha. Är det inte fler som har detta problemet i kollektivtrafiken? Universitet, Vardag | | Kommentera |
Upp