Den här dagen kan ta sig någonstans

Hej!
Idag har vi examinationer. Det är tyvärr så att vi inte haft tid eller ork att förbereda inför arterna på eftermiddagen så jag och min klasskompis funderar på att strunta i att gå dit. Men innan vi kan ta det beslutet har vi några timmar åt att plugga, känns det fortfarande inte bra så kommer jag att skita i det :) Det är såna här tillfällen som man måste avväga vad som är värt och inte värt. 
 
Mina anledningar till att inte gå dit:
* Jag har två stora prov denna veckan, ett misslyckande idag kommer få mig ur balans och jag kommer inte kunna fokusera på det andra som måste göras.
* Jag anser inte att vi har fått tillräckligt med undervisning för att kunna genomföra examinationen utan att misslyckas. 
* Den examinationen vi har på förmiddagen är minst lika ovärt men där har vi iallafall fått undervising, om än otillräcklig. 
 
Ni ser hur jag försöker övertala mig själv? Jag tänkte lägga in dessa argumenten till min klasskompis med. Jag hade annars tvingat honom till provet men jag känner nu hur han måste ha känt det senaste, det är inte roligt längre... 
Vardag | | Kommentera |

Vad har jag för sommarplaner?

Denna sommarens planer:  
 
1 Juni - SOMMARLOV.
 
8 Juni - Barcelona & bröllop med Patrics familj.
 
(Resultat hemtentamen någonstans här emellan. NERVÖST! Avgör om jag får läsa i höst eller inte.)
 
25 Juni - Sommarjobb i 4 veckor på min gamla arbetsplats.
 
(Eventuellt födelsedagsfirande för mormor som fyller 80 år)
(Eventuellt fest i Örebro och konserter.) 
 
21 Juli - Kroatien med Patric och min familj. 
 
(Storebror fyller 30 år under tiden som vi är i Kroatien.)
 
16 Augusti - Bröllopsfest för Joacim & Michaela. 
 
27 Augusti - Skolan börjar igen
 
 
 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

21/5-18

Här ekar det tomt... 
Det har varit en helt galen tid sen senast jag hade tid att skriva här. Vi kämpar fortfarande på med vår renovering och just nu är det en kamp mot klockan. Vi åker på semester snart och då är tanken att vi ska ha gäster hemma som passar våra katter. Jag ville helst att katterna skulle tillbringat lite tid i lägenheten innan så att de väljer sig vid de nya lukterna osv, innan vi åker iväg från dem och två främmande människor (för dem) bor där. 
 
Förutom renoveringen så har jag fullt upp i slutet av terminen. Vi har bara nästa vecka kvar och sedan är det sommarlov.. HERREGUD säger jag bara. Hur gick det till? Detta satt jag och pratade om med min klasskompis, vi som precis börjar naturkunskapskursen.. Jo tjena, det var flera månader sedan. 
 
Men jag måste ändå säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Jag har klarat av alla examinationer i kursen hittills och jag fixade även en omtenta som jag har haft efter mig sen förra året. Eller rättare sagt, jag klarade av två stycken omtentor som jag haft efter mig sen förra året. En mattetenta och en engelska. Jag har en omtenta kvar men den ska vara inlämnad först nästa vecka och det är efter sista salstentan. Så nästa fredag, då har jag SOMMARLOV!!!! 
 
Imorgon ska jag åka till mitt gamla jobb/mitt nuvarande sommarjobb och skriva på lite papper och hämta ut mitt schema. Jag ska jobba 1 månad med start efter midsommar så jag har ändå 2,5 veckas ledighet innan. 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp