Inför dagens skolbesök & ur min bullet journal

Denna dagen har verkligen sprungit iväg... Jag har suttit sedan halv 10 med min grammatik och sammanfattat paragrafer. Jag hoppas på att det ska hjälpa mig att plugga inför tentan :-) 
 
Imorgon är det dags för skolbesök och jisses vad jag är nervös. Jag är rädd att jag kommer att vara för underklädd eller säga något dumt/göra något dumt. Som tur är så går jag iallafall inte ensam :) Jag förberedde mig lite grann i söndags inför de här skolbesöken så jag slipper göra det idag ^_^ Jag skrev ner en massa frågor som jag vill kunna ställa till lärare (dumt nog så skrev jag dem på svenska från början så jag fick sätta mig och översätta). Några exempel är:
 
- How do your lessons create the conditions for each pupil to reach the knowledge goals? (National goals)
 
- How do you adapt your teaching so that pupils' with special needs also get the chance to develop their skills? 
 
- Do you have any experience with highly-skilled pupils (or TAG pupils)? Do you have any tips I can bring with me back to University? 
 
Förhoppningsvis så hittar jag en lärare som är villig att svara på mina frågor och hjälpa mig att få underlag till min uppgift som jag ska skriva nästa vecka :) Förutom en skriftlig uppgift så ska vi ha en muntlig redovisning på tisdag. Urk... haha! 
 
Över till lite roligare saker! Jag tänkte att jag skulle visa hur jag har organiserat min bullet journal den här veckan! tyvärr så skrev jag fel några gånger på grund av schemaändringar så jag fått använda en del tipex :) 
 
Bild 1: 
 
 
Här har jag skrivit vad jag behöver komma ihåg att göra den här veckan eller om vi har något speciellt planerat. Sedan har jag några personliga mål som jag vill uppfylla och en lista med sysslor. Rubriken "skola" brukar vara mycket fullare då jag skriver upp när och vart jag har mina föreläsningar eller seminarium. Den här veckan är vi dock inte på campus så det var lite tomt :) 
 
Bild 2: 
 
 
På det här uppslaget skriver jag upp vad jag ska göra under mina "självstudiedagar" och vilka blogginlägg som jag vill ladda upp den här veckan  :)  Detta dels för att jag ska komma ihåg att göra och dels för att det är ganska skönt att ha en planering över saker och ting. #Kontrollmänniska 
 
Bild 3: 
 
 
Varje vecka har jag ett uppslag där jag skriver ut varje dag och vad jag ska göra under den dagen. Exempelvis sysslor: Jag ritar dit en liten box och under skriver jag ut vad jag ska göra. När jag har gjort den sysslan så strycker jag över den med färgen som jag har bestämt för veckan (grönt denna gången). När jag har gjort allt på listan så får jag checka i boxen. Det som alltid finns med varje dag är bland annat läsa och blogg. 
 
Bild 4: 
 
 
Det här uppslaget är relativt nytt. Jag brukar alltid skriva upp menyn någonstans men att ha det samlat på ett enda ställe är det bästa för mig :) Så här skriver jag upp alla veckordagar samt den maträtten som jag planerar att laga. Jag ser nu att jag har glömt att skriva vilka dagar vi måste ha matlådor men det kan jag lägga till bara :) På höger sida skriver jag upp inköpslistan. Vi handlar alltid en gång i veckan (om planer inte ändras eller vi äter upp något som behövs senare egentligen). Igår tog jag en bild på inköpslistan bara då jag har organiserat den utifrån vår mataffär, väldigt smart om jag får säga det själv! 
 
Det är blev ett lååångt inlägg men nu fick ni en inblick i mitt VÄLDIGT organiserade liv. Jag älskar't! Nu måste jag gå och klä på mig och borsta tänderna. Min "svärmor" kommer och hämtar mig snart. Vi ska äta middag hemma hos dom idag och byta däck på bilen :) 
 
/M. 
Bullet journal, Vardag | |
Upp