"INGA APOR JESPER!!!"

Denna meningen symboliserar min dag.. Jag och en klasskamrat har varit och kikat på växer som är typiska här i Sverige. Och vad passar då inte bättre än att kika in utställningen som universeum har?? Vi har även fritt inträde hela denna terminen. Sagt och gjort, vi kom dit, kikade på växterna, lyssnade på en genomgång om deras hajar och sprang runt bland ormarna.  Jag har världens fobi för apor och jag vägrade att gå igenom regnskogen haha. 
 
Nu är jag hemma igen och är helt slut.. Vi hade en föreläsning från 9-12 och sedan käkade vi då lunch innan vi drog oss bort mot korsvägen. På föreläsningen fick vi lite bakgrundsinfo om den biologiska mångfalden och massa olika blommor och hur de sprider sig etc. Det var en jättebra föreläsare men efter ett tag så orkar man helt enkelt inte lyssna mer (så är det alltid). 
 
Ikväll blir det plugg och matlagningen antagligen. Jag skulle eventuellt gått ut och kastat lite sopor också men jag kom på att det kanske är bättre att kasta det på återvinningscentralen så att jag slipper trycka in plastlådor här. Men vi får se! Det går till en gräns hur mycket skit som får plats i hallen.
 
 
 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp