Helgens planer

Hej!
Tanken var att jag skulle lägga upp ett recept igår men jag gjorde aldrig den maträtten. Jag fick kalla fötter... Nä, men jag är en sådan person som inte tycker om att testa nya saker. Ibland skärper jag mig! Men igår kände jag verkligen inte för att testa något nytt. Vi körde på vår "safe"-middag (kött, kroketter, sås, halloumi och grönsaker). 
 
Planerna för helgen är haft lösa, halvt spikade. Tanken var att Patric skulle döma brottning igår men de hade för många domare så då åkte han bort :) Så vad vi ska göra imorgon, det vet jag inte riktigt! På söndag ska vi först till min mormor och byta lite gardiner, därefter åker vi upp till min kusin för att fira hennes födelsedag! Vi kommer inte stanna så länge för vi måste laga lunchlådor och middag. Det är VÄLDIGT jobbigt att laga mat för många personer men det är väldigt tacksamt för då slipper folk stressa iväg för att laga middagar :) 
 
Jag sitter just nu i skolan och pluggar. Men det var inte min tanke igår kväll eller ens i morse när jag vaknade.. Men jag hade ju lovat mig själv att jag skulle ta tag i plugget och inte skjuta på saker. Sååå här sitter jag! Vi har en workshop vid 13 så jag tänkte väl genomlida den också innan jag anser att min jobb för denna veckan är klart :) förhoppningsvis så får jag inte för mig att jag ska plugga imorgon men man vet aldrig! 
 
//M. 
Universitet, Vardag | |
Upp