Vår resa till Kroatien

Alltså denna resan... det var längesedan jag var på semester med min mamma, storebror och lillebror. Så denna resan var verkligen som balsam för själen, och det onda samvetet för att jag inte är hemma tillräckligt hos dom. Vi åkte tillsammans allihopa (mamma, Martin, jag, Patric, Jonathan, Claudia, Marcus, Ida, William och Lucas) till Makarska, Kroatien. Vi var alla förväntansfulla när vi möttes på flygplatsen. Lucas och William skulle för första gången sitta på ett flygplan så de var lite smånervösa (speciellt Lucas som är äldst). Vi satte hos innanför säkerthetskontrollerna och åt lite frukost innan vi skulle gå bort till gaten. Jag och Claudia gick bort till Espresso House och köpte en latte istället haha. 
 
När vi landade i Split så blev vi upphämtade av resebolaget och körda till lägenheterna som vi hade hyrt via dem. Det var superfina lägenheter! Jag glömde dock ta bilder då min resväska typ exploderade när jag la den på golvet (letade efter shorts hehe). Jag och Patric delade en trea tillsammans med Jonathan och Claudia och Marcus med familj fick en egen. Mamma och Martin delade på en etta. De jämförde direkt rummet med det som de hade senast de var i Kroatien och informerade oss om att detta verkligen var ett fint hotell som vi hamnat på. Väldigt trevliga värdar hade vi med! Iallafall, vi smörjade oss med solkräm och trippade ner till strandpromenaden och satte oss på första bästa resturang för lunch! 
 
 
 
 
 
 
Claudia ville inte vara med på bild men resultatet blev jäkligt bra ändå haha! 
 
Efter maten så gick vi upp och tog på oss badkläderna och hoppade i havet! Det var riktigt skönt :-) De följande dagarna så låg vi mest på stranden, åt god mat och drack öl, vi tog en tur ut på några öar och en heldag inne i Split. Det var en fantastisk resa och det var riktigt roligt att få spendera så mycket tid tillsammans med mina brorsöner :-) Det blir definitivt en till resa dit!! 
 
Bildbomb ;) 
 
 
 
 
 
 

 
Världens finaste brorsöner <3 
 
 
 
 
Storebrorsfödelsedag firades med mimosas! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Familjen <3, Sommar | |
Upp