Dagens äventyr

Igår var verkligen ingen bra dag! Förutom lite larv med Jesper på universitetet så kan jag rent ut sagt säga att dagen sög! Jag är en sån person som blir påverkad av andra människors humör/energi som de utstrålar, är någon sur eller irriterad så känner jag detta väldigt tydligt. 
Iallafall, jag var ingen solstråle igår och det humöret hängde med mig hela dagen. 
 
Idag har jag varit en snabbis till Bäckebol och systembolaget! Jag köpte lite cider som jag tänkte dricka här hemma ikväll till en bra film. Patric är ute på Tjörn med några kompisar och häller i sig alkohol i enorma mängder. Det är deras lilla tradition... 
Jag höll på att få punka på bilen också i min iver att komma ifrån allt kaos men det är en helt annan historia haha! 
 
Jag letade igenom min spotify-lista för ett tag sedan och hittade en gammal lista som jag aldrig lyssnar på längre, jag har mina favoriter. Det var verkligen gamla gamla gamla låtar som jag lyssnade på som deprimerad och rebellisk tonåring haha. Och hela denna fasen startade med att jag började lyssna på ett band som jag kände verkligen förstod det som jag kände inuti mig. TOKIO HOTEL <3 Detta bandet alltså... jag var dökär i sångaren och hans röst. Så jag började lyssna igenom listan och lade in en del i min "punk"-lista haha. När min kompis fick se vad jag lyssnade på så fick jag bara en massa punkter tillbaka och ett: seriöst? hahaha. Jag kan inte ens tänka mig hur min mamma och pappa kände när jag dunkade denna deprimerande, emo-musiken hela dagarna och sjöng "i'll jump for you". Varvat med deras tyska låtar då.. 
 
 
 
Nu tänkte jag eventuellt laga lite mat. Jag hittade i frysdisken "fish for chips" eller något sådant så jag tänkte att jag skulle göra lite Fish ´n Chips med mosade ärtor och remouladsås! MUMS! Det blir till att gotta ordentligt ikväll som tröst på att jag får tillbringa min lördagskväll hemma som kattvakt medan Patric häller i sig sprit och badar tunna med en massa killar hahaha.... jösses.. 
 
/M. 
Vardag | |
Upp